INGREDIENTE:
- 200 g faina de migdale;
- 3 linguri de zahar;
- 4 oua;
- 2 linguri de apa;
- 1 lingurita praf de copt;
Pentru decor: cateva stafide, migdale intregi, bucati de ciocolata;.
PREGATIRE:
Se macina migdalele la blender. Faina rezultata se amesteca cu zaharul (eu am pus doar 3 linguri, cine doreste briosele mai dulci trebuie sa dubleze cantitatea), praful de copt, apa si galbenusul.
Separat, se bat albusurile spuma si se adauga treptat peste compozitia de migdale amestecand cu o spatula din plastic.
Am asezat compozitia in forme de briose iar deasupra am presarat stafidele, bucatile de ciocolata si bucatile de stafide.
Le-am introdus in cuptorul preancalzit la 170o pentru 25 min (15 min cu focul pornit doar in partea de jos iarultimele 10 min cu focul se jos si sus).
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu