Ingrediente pentru 2 portii:
- 3 pulpe dezosate de pui;
- 1 ardei gras rosu;
- 1 morcov mare;
- 1/2 vânătă;
- 1/2 dovlecel;
- 3 fire de ceapa verde;
- paste tagliatelle;
- 1 ardei iute;
- condimente (sare, piper, condimente arabesti - este un mix de condimente pe care l-am achiziţionat de la o măcelărie turcească şi care dau un gust excepţional mâncării la wok şi nu numai);
- sos Teriyaki sau sos de soia;
Pregatire:
Peste uleiul încins în wok se adaugă carnea de pui tăiată fâşii.
Se prăjeşte carnea de pui, se adaug morcovul, ardeiul, dovlecelul şi vânăta. Aproape de final se pune ceapa verde. În momentul în care legumele sunt gata, adaugăm şi sosul teriyaki / soia.
Intr-un vas se fierb pastele conform indicaţiilor de pe cutie iar când acestea sunt gata se scurg şi se adaugă peste legumele din wok. Se asezonează cu sare si se mai lasa pe foc câteva minute amestecând continuu.
POFTĂ BUNĂ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu