Pregătesc această reţetă de mult timp dar nu am avut ocazia să o imortalizez şi să fim serioşi, în poză nu arată minunat dar gustul...yamy!!!
Ingrediente:
- 500 g. muşchi de vită
- 1 ceapă mare
- 100 g. unt sau ulei
- 100 g. ciuperci
- 1 linguriţă muştar
- 2 linguriţe pastă de roşii
- 350 g. smântână
- 1 castravete murat
- sare, piper
- 1-2 caţei de usturoi
Carnea se taie fîşii şi se adaugă intr-o cratiţă în care s-a topit în prealabil untul/uleiul.
Când carnea este rumenă, se adaugă ceapa şi sarea. Urmează ciupercile tăiate felii şi când acestea sunt gata se adugă smântâna.
Se amestecă totul bine şi se adaugă piperul, pasta de roşii şi muştarul.
Se lasă la fiert, la foc mic, până când "se leagă" ca un sos, moment în care se adaugă şi castravetele, tăiat feliuţe cât şi căţeii de usturoi zdrobiţi mărunt.
Eu am servit Stroganoff-ul cu piure. Foarte delicios!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu