INGREDIENTE:
500 g carne tocata de vita sau pui
6 ardei grasi
4 rosii
2 dovlecei
1 morcov
1 ceapa
1/2 cana orez
sare, piper si boia de ardei
patrunjel
PrPREGATIRE:
Se spala legumele si se scot cotoarele de la ardei, pulpa de la rosii (o pastram pentru sosul de rosii) iar dovleceii se taie in felii de 4-5 cm dupa care se scobesc si acestia.
Morcovul se da prin razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata felii. Cand sunt gata se adauga carnea, orezul spalat in prealabil, patrunjelul si condimentele. Cu aceasta compozitie umpleti legumele si asezati-le intr-o tava mai adanca unsa cu putin ulei.
Peste legume am adaugat un sos de rosii (pulpa de rosii, condimente si apa), am acoperit tava cu folie de aluminiu si le-am bagat la cuptor la o temperatura de 200 ◦ , pentru1:30 - 2:00 ore.
Se pot servi cu smantana!
Yamy
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu