Ingrediente pentru 2 portii:
- 3 pulpe dezosate de pui;
- 1 ardei gras rosu;
- 1 morcov mare;
- 1/2 vânătă;
- 1/2 dovlecel;
- 3 fire de ceapa verde;
- condimente (sare, piper, condimente arabesti - este un mix de condimente pe care le-am achiziţionat de la o măcelărie turcească şi care dau un gust excepţional mâncării la wok şi nu numai);
- sos Teriyaki sau sos de soia;
- 2 lipii;
Pregatire:
Peste uleiul încins în wok se adaugă carnea de pui tăiată fâşii.
Se prăjeşte carnea de pui, se adaug morcovul, ardeiul, dovlecelul şi vânăta. Aproape de final se pune ceapa verde. În momentul în care legumele sunt gata, adaugăm şi sosul teriyaki / soia.
Cu această compoziţie umplem cele 2 lipii pe care le rulăm şi le strângem la capete astfel încât să nu iasă compozoţia şi le punem la sandwich maker pentru 5 min.
Le tăiem în două pe diagonală şi le servim calde.
POFTĂ BUNĂ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu