INGREDIENTE:
- 7oo g. visine
- 100 g. unt
- 125 g.zahar
- 3 oua
- 180 g. faina
- 70 g. amidon
- 1/2 plic praf de copt
- 20 ml. rom
- 1 lingura lapte
Se spala visinele si se scot samburii.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Cu ajutorul mixerului, se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul.
Se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja de lamaie, apoi rom si lapte.
Blatul se aseaza in tava pregatita, se niveleaza si se repartizeaza deasupra, uniform, visinele:
Se coace prajitura la cuptor cca. 35-40 de minute. ...apoi se scoate si, inainte de servire, se presara deasupra zahar praf.
Cu ajutorul mixerului, se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul.
Se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja de lamaie, apoi rom si lapte.
Blatul se aseaza in tava pregatita, se niveleaza si se repartizeaza deasupra, uniform, visinele:
Se coace prajitura la cuptor cca. 35-40 de minute. ...apoi se scoate si, inainte de servire, se presara deasupra zahar praf.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu