Pentru că mi-au rămas ingrediente de la budinca cu conopidă, m-am gandit sa fac şi macaroane cu brânză ca să ne amintim puţin de copilarie.
INGREDIENTE:
400 g paste, 200 g telemea, 100 g mozzarella, 50 g caşcaval, 150 g smântână, 3 oua.
PREGATIRE:
Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-un recipient încăpător batem ouăle, adăugăm smântâna, telemeaua şi mozzarella date prin răzătoare.
Când pastele sunt fierte le punem sub jet de apă rece şi le amestecăm cu compoziţia de brânză.
Le adaugăm într-o tavă tapetată cu unt şi griş şi dăm la cuptor pentru aprox.20 min. Când s+au rumenit puţin adăugăm deasupra şi cascavalul ras şi le mai lăsăm 10 min.
Se serveste caldă sau rece.
Pofăa bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu